MEGÁLLÍTHATATLANUL TERJED A REPOHÁR

Visszatekintve a 2019-es évre, egész biztosan mondhatjuk, hogy a Repohár rendszer elterjedése már visszafordíthatatlan.

A Virens Events szakemberei immáron több mint 10 éve ostromolták a legfontosabb fesztiválok szervezőit, hogy tegyenek valamit az eldobható pohárral járó elképesztő méretű környezetszennyezés ellen. Pár éve kezdett látszani, hogy szép lassan megfordulnak a trendek. Mostanra meg szinte már felsorolni sem lehet, hogy hány fesztivál vállalta fel ezt az intézkedést.

A Repoharak bevezetésével a rendezvények nem csak kisebb ökolábnyommal rendezhetőek meg, de a résztvevők is tisztább környezetben szórakozhatnak. Az akár százszor is elmosható poharak a támogatók igényei szerinti nyomattal láthatóak el, és így reklámeszközként is ideálisak. A poharakkal szemben nem alternatíva a lebomlónak nevezett, egyszerhasználatos pohár, ha azokat nem gyűjtik külön és adják át ipari komposztálásra egy erre szakosodott vállalatnak - ilyenek azonban a hazai rendezvények hulladékát nem szeretik átvenni.

Screenshot 2020-02-13 at 23.10.13.png
ID_VIRENSEVENTS-13.png

Tavaly “nagyot ment” a Repohár - jóformán az összes magára valamit is adó fesztiválon már találkozattunk vele.

Sőt, immáron az újjonan átadott Puskás Arénában és most már a Papp László Arénában is Repohárból ihatnak a látogatók. Saját designos Repohárral jelentkezett a Szabihíd rendezvénysorozat; és a Repohár veterán Bánkitó Fesztivál is frissítette a készletét. E mellett számtalan kisebb céges eseményen, esküvőn és születésnapon is nyomot hagyott a korszellem - nemet mondtak a szervezők az egyutas műanyag csomagolásra.

Previous
Previous

2020-BAN A SZIGET IS FELKERÜLT A ZÖLD FESZTIVÁLOK TÉRKÉPÉRE